VIDEO – O tânără de 18 ani a fugit de acasă la un cuplu de români din Italia, unde a fost sechestrată și obligată să se prostitueze

Unde dai şi unde crapă! Cam aşa a păţit tânăra de numai 18 ani care a fugit de la părinții ei din România pentru a ajunge în Italia, la un cuplu de români. Aceştia au făcut-o să creadă că poate avea un viitor promitățor aici, doar că a ajuns să fie sechestrată și în același timp să-și vândă corpul pentru beneficiul acestora, scriu cei de la rotalianul.com

Cuplul de român care au găzduit-o pe româncă, au fost puși sub arest luni în data de 16 martie 2020, de către carabinierii din localitatea italiană Riccione, provincia Rimini, acuzați fiind de proxenetism și sechestru de persoană.

Conform presei locale, ancheta carabinierilor a pornit după ce au primit un apel de la un cetățean român rezident în Elveția care a declarat că este ruda unei tinere sechestrată de alți doi cetățeni români în localitatea Riccione.

Românca de doar 18 ani se pare că reușise să trimită un mesaj rudei din Elveția căreia i-a spus că este ținută prizonieră într-o locuință din complexul rezidențial Perla din localitate și i-a cerut ajutorul pentru a fi salvată.

Carabinierii sau ajuns imediat la adresa indicată și acolo au găsit-o pe tânăra româncă pe stradă, desculță și speriată. Româncei noastre i-au fost acordate imediat îngrijirile medicale de rigoare la spital, iar între timp aceasta le-a explicat militarilor că a reușit să fugă din locuința unde era ținută sub sechestru când cei doi proxeneți nu erau atenți. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Românca le-a declarat anchetatorilor că a ajuns în această situație, recunoscând că a fugit din casa părinților ei din România, cu care nu mai reușea să se înțeleagă. Odată ajunsă în Italia, la cuplul de români care i-a promis că o va ajuta cu cazare și un loc de muncă, cei doi au încuiat-o pe tânăra de 18 ani într-o locuință, au amenințat-o cu bătaia și, după ce au publicat câteva fotografii cu ea în ipostaze indecente pe un site de anunțuri, au obligat-o să se prostitueze în beneficiul lor.

De găsirea clienților se ocupa concubina bărbatului, precizează surse locale, iar victima era obligată să se prostitueze şi pe stradă, până când au fost impuse restricțiile pentru combaterea epidemiei.

Cei doi proxeneți au fost preluați apoi de carabinieri și conduși la secție unde au fost identificați ca fiind Z.I.B., bărbat român în vârstă de 32 de ani și M.M.M., femeie româncă în vârstă de 25 de ani.

Sursă VIDEO: Pubblisole Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com