Klaus Iohannis, mesaj pentru ţară: „Urmează săptămâni critice. Dragi pensionari, nu vă expuneți riscului”

Preşedintele, Klaus Iohannis a făcut o declarţie de presă pentru toţi românii, care îi roagă pe cei vârstnici cât şi pe cei tineri să respecte cerinţele date, pentru a scăpa de pandemie, scrie antena24.ro citând ştirimondene.fanatik.ro.

„Țara noastră se confruntă cu situația tragică a primelor decese. Sunt cu sufletul alături de familiile îndoliate și le transmit condoleanțe”, a spus,luni, Klaus Iohannis, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Dragi pensionari, nu vă expuneți riscului. Limitați deplasările de la domiciliu, este singura cale prin care vă puteți proteja. Într-o cumplită ironie a sorții, a-i ajuta pe ceilați înseamnă a sta departe de ei. Menținerea distanțării sociale este calea care ne va scoate la lumină”, a mai precizat președintele.

„Să avem grijă de părinții și bunicii noștri dar de la distanță. Trăim momente de cumpănă pentru întreaga omenire. Urmează săptămâni critice, care vor pune la grea încercare capacitățile statului”, a declarat Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Surs FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena24.ro

loading...