O româncă aflată în vama Nadlac, postează: “Au minţit în declaraţii. Curând “se poate ajunge” la o explozie de virus în toate colţurile ţării!”

O româncă ce se afla la rând, pentru a intra în ţară prin vama Nadlac a povestit într-o postare pe Facebook, care este situaţia reală de la graniţa Romaniei, din cauza pandemiei de coronavirus, scriu cei de la cars.ro

În postarea acesteia se poate citi cum majoritatea românilor sunt disperaţi să ajungă acasă, în ţară şi nu respectă nicio regulă, chiar dacă vin din zonele afectate de coronavirus.

Astfel, conform celor relatate pe Facebook de românca noastră, oamenii nu ţin cont de indicaţiile poliţistilor. Cu toate că ar trebui să intre doar câte două persoane în corturile instalate special pentru triere, acestea intră buluc, fără a se proteja cu măşti sau mănuşi.

Cea mai gravă situatie este atunci când oamenii mint în declaraţii pentru a putea ajunge cât mai repede la casele lor. “Curând va fi o explozie de virus în toate colţurile ţării”, avertizeaza aceasta.

Mai jos puteţi citi mesajul integral de pe Facebook:

loading...

“Povestea unei natii care se duce incet, dar sigur. Poze de azi noapte. Haos general in Vama Nadlac. Vamesi depasiti de situatie, oameni de joasa speta care nu respecta nici o regula. Se opreau buletinele la ghiseu, trebuia sa parcam si sa mergem sa completam niste formulare. Un cort de unde se ridicau formularele, altul unde se depuneau si se puteau ridica buletinele in schimbul lor. Pe ambele corturi scria mare INTRATI CATE 2!! Toti buluc, erau peste 40 de persoane in ambele corturi, fara masti, fara absolut nimic, scuipand pe jos si facand scandal. Nu respectau nici cea mai mica regula de igiena.”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cars.ro