VIDEO – Un bărbat de 37 de ani susţine că a călătorit în viitor până în 2042 şi s-a întâlnit cu el însuşi, la vârsta 72 de ani

Hakan Nordkvis este un bărbat în vârstă de 37 de ani care vine cu o relatare incredibilă şi o filmare pe care o are ca dovadă a celor spuse de el. Acesta ar fi ajuns în viitor şi s-ar fi întâlnit cu el însuşi la vârsta de 70-72 de ani, dar apoi s-a reîntors înapoi în prezent, scriu cei de la infostiri.net citând lovendal.ro. Vă redau mai jos declaraţia acestuia:

“Totul s-a întâmplat pe 30 august. Era o zi frumoasă şi mă întorceam de la lucru. Când am ajuns acasă, am văzut apă în bucătărie şi m-am gândit că s-a scurs de undeva. Trebuia să fie vreo ţeavă de sub chiuvetă. Aşa că mi-am adus sculele ca să repar. M-am băgat cât mai adânc în masca de la chiuvetă. Şi tot m-am băgat cât mai mult, până când, la finalul tunelului apăru o lumină. Când am ajuns acolo, mi-am dat seama instantaneu că mă aflu în viitor. M-am văzut pe mine însumi, având 72 de ani… era în anul 2042. El cunoştea totul despre mine… toate secretele mele. Chiar aveam şi acelaşi tatuaj, deşi al lui era puţin mai şters. El mi-a spus lucruri care se vor întâmpla, dar nu prea multe. Însă am promis că nu le voi povesti nimănui.

Am avut noroc că am avut la mine un telefon mobil şi am putut filma totul, pentru că ştiam că oamenii nu mă vor crede. Iar dacă mi s-a întâmplat şi mie, probabil că li s-a întâmplat şi altora. Ăsta e adevărul: pur şi simplu m-am întâlnit cu el şi ne-am simţit bine împreună. Nu-mi pasă ceea ce cred oamenii”.

Bun… vedeţi în videoclipul de mai jos, între secundele 1:29 şi 1:41, o filmare în care ar apărea tipul la vârsta de 37 de ani, împreună cu un tip mai bătrân (seamănă între ei!) care ar fi tot el, având vârsta de 72 de ani. Dacă întâmplarea a avut loc cu adevărat în anul 2006, atunci Hakan ar fi călătorit 36 de ani în viitor pentru a se întâlni tot pe el. Cei doi au şi acelaşi tatuaj…dar asta ar putea fi o dovadă reală? Totuşi, pare suspect faptul că în această mică filmare cei doi şi-au arătat tatuajul, ca şi cum ar fi vrut să demonstreze ceva.

Se pare că “alunecarea în timp” e posibilă, doar că nu ai putea să-ţi întâlneşti fizic “dublura” din viitor sau trecut, adică în sensul că tu o poţi atinge.

Sursă VIDEO: hakannordkvist123 Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul infostiri.net