O adolescentă de 16 ani din Franţa a decedat de coronavirus, fiind cea mai tânără victimă din această ţară

Momente tragice pentru o familie din Franţa, după ce fiica de 16 ani a murit de coronavirus, fiind cea mai tânără victimă din această țară. Rudele spun că fata nu suferea de altă boală înainte de a contracta Covid-19, scriu cei de la observator.tv citând Le Parisien.

Julie, o elevă de liceu din Essone, a murit în noaptea de marți spre miercuri în urma infecției cu noul coronavirus, la un spital din Paris. ”Trebuie să încetăm să credem că doar bătrânii sunt afectați. Nimeni nu e invincibil în fața acestui virus mutant”, a declarat sora adolescentei, Manon.

Sora victimei se alfă în izolare alătui de mama sa şi a povestit într-un interviu telefonic pentru Le Parisien ce s-a întâmplat cu Julie. ”Julie a avut o tuse ușoară săptămâna trecută. S-a înrăutățit în weekend, iar luni s-a dus la un medic generalist, care i-a spus că are probleme respiratorii. Ea nu suferea de nicio boală înainte de asta”, a spus Manon.

”Julie a avut o tuse ușoară săptămâna trecută. S-a înrăutățit în weekend, iar luni s-a dus la un medic generalist, care i-a spus că are probleme respiratorii. Ea nu suferea de nicio boală înainte de asta”, a spus Manon.

Tânăra a fost spitalizată mai întâi la Longjumeau, în Essone, dar a fost transferată la Spitalul Necker din Paris chiar în cursul acelei nopți, în urma agravării situației. Marți seară, ea a fost intubată. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Plămânii ei au cedat. Doctorii au făcut tot ce au putut ca să o țină în viață, dar a fost în zadar”, afirmă sora adolescentei. ”A fost violent. Am putut să o vedem, dar pentru foarte puțin timp, ținând cont de situație. Ținând cont de circumstanțele epidemiei, protocolul se desfășoară foarte, foarte repede”, povestește sora tinerei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv