Avertismentul primarului Timişoarei: Păziţi-vă oameni buni, au început jafurile!

Ţinând cont de situaţia actuală şi de realitatea zilelor pe care le trăim, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a vorbit vineri despre o parte dintre românii care s-au repatriat în număr mare în aceste zile, mai precis la cei care au probleme cu legea. El sfătuieşte cetăţenii să se păzească, pentru că au început jafurile!, scriu cei de la debanat.ro

Nicolae Robu spune că el a văzut personal pe geamul automobilului de lucru, doar vineri, trei cetăţeni de acest fel, despre care el e sigur că se ocupă cu lucruri ilegale şi care ar putea intra în categoria celor care jefuiesc.

„Vă semnalez: Păziţi-vă oameni buni! Au venit în ţară, alături de compatrioţii noştri, care sunt demni de respectul nostru, şi indivizi care nu sunt demni de acest respect. Eu spun lucrurilor pe nume, au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost. Şi acum, aici, nu au din ce trăi. Ştim bine că au existat grupuri de infractori, care au furat şi înşelat prin diverse ţări, şi ne-au făcut imagine proastă nouă, ca popor. Aceştia s-au întors, sunt aici, îi remarcăm, am văzut pe stradă din maşină cel puţin trei la care sunt convins că nu mă înşel. Deja au început jafurile. Păziţi-vă oameni buni, aceste personaje nu au din ce trăi şi, în măsură ce trece timpul probabil că îşi consumă resursele şi vor deveni un pericol în societatea noastră, să vă luaţi toate măsurile de protecţie pentru astfel de persoane”, a declarat primarul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul debanat.ro