Dovada VIDEO! „Supervirusul pulmonar” a fost semnalat încă din anul 2015, de televiziunea italiană RAI 3

În ziua de 16 noiembrie a anului 2015, televiziunea italiană RAI 3 a difuzat un episod din „TGR Leonardo” în care se vorbea despre faptul că oamenii de ştiinţă din China au creat în laborator un „supervirus pulmonar”, din liliac şi şoarece, pentru motive de studiu.

S-a explicat atunci că cercetătorii au combinat pe şoarece o proteină recoltată de la liliac cu virusul SARS, cel care provoacă pneumonia acută, şi s-a pus întrebarea firească: se merită riscul de a fi creată o ameninţare aşa de mare doar pentru a fi examinată?

Ceea ce veţi urmări mai jos a fost descoperit în aceste zile, când omenirea se confruntă cu pandemia COVID-19, iar filmul a devenit viral pe internet, fiind chiar tradus în mai multe limbi, inclusiv româna, şi repostat.

Din ce în ce mai mulţi oameni sunt convinşi că noul coronavirus este chiar acest „supervirus pulmonar” creat de chinezi în 2015 pentru a fi studiat.

Atenţie! Prof. dr. Bucci, afirmă că „nu există nicio îndoială că noul COVID-19 nu a fost creat în laborator, ci este rezultatul selecției naturale”. Este o ipoteză pe care o susţine şi virusologul Roberto Burioni, care, de asemenea, spune că noul coronavirus este, din păcate, 100% natural şi nu provine dintr-un experiment de laborator.

loading...

Sursă VIDEO: Just4uAmnda Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul incomod-media.ro şi diaspora.ro

Sursa reala din 2015 https://www.rai.it/dl/RaiTV/programmi… https://virologyj.biomedcentral.com/a…

Tot din 2015 https://www.the-scientist.com/news-op…

Sursa reala tot din 2015 https://www.statnews.com/2015/11/09/s…

Sursa reala tot din 2015 https://www.nature.com/articles/srep1…