În plină pandemie, lângă secția de poliție din Genova, NOUĂ ROMÂNI au ieşit la PICNIC şi au fost amendaţi

În plină restricţie de pandemie, autorităţile italiene sunt cu ochii pe toţi cei care nu respectă izolarea la domiciliu. În ziua de 30 martie 2020, au fost controlate în Italia 222.450 de persoane, dintre care 6.348 au fost amendate și 109 denunțate, scriu cei de la rotalianul.com citând Sky TG24.

Printre persoanele care nu au respectat regulile de conduită cu privire la starea de urgenţă, s-au aflat şi nouă cetățeni români din Genova, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani, care au decis să iasă la un picnic.

Conform publicaţiei locale Liguria Notizie, cei 9 români și-au ales locul de picnic la numai câțiva pași distanță de secția de poliție din localitate și bineînțeles că nu a durat mult până au apărut și forțele de ordine pentru a-i împrăștia.

Agenții de poliție i-au găsit pe aceștia așezați pe iarbă, fumând și servind băuturi ca și cum nu ar fi existat nicio restricție impusă. Polițiștii le-au aplicat așadar amenzile administrative prevăzute de legea în vigoare care pot varia de la un minim de 400 de euro și până la suma de 3.000 de euro, apoi i-a trimis la casele lor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

loading...