O bătrână din Botoșani a ieșit cu o rață la plimbare, prin oraș. Ce credeţi că i-au făcut poliţiştii?

Imagini mai puţin întâlnite s-au văzut în Botoşani, atunci când în plină epidemie de coronavirus, o bătrână a ieșit cu o rață la plimbare prin oraș. Cu toate că majoritatea au fost siguri că aceasta va fi sancţionată, simpatica bunică a reușit să scape fără să fie amendată de polițiștii care au verificat-o, scriu cei de la cancan.ro citând Monitorul de Botoșani.

Mesajul psihologilor este unul foarte clar şi recomandă persoanelor singure ca, în cazul în care nu găsesc o altă persoană care să le țină de urât, să caute compania animalelor sau a păsărilor.

Din primele cercetări s-a stabilit că bătrâna din Botoşani deține de câțiva ani această rață, pe care a crescut-o în apartament de când era boboc. Și, din când în când, obișnuiește să o scoată la plimbare..

Când femeia a fost oprită de către poliţişti, aceştia au crezut inițial că este o glumă proastă, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când un tânăr a ieșit să își plimbe peștele într-o pungă de plastic… însă, după ce au verificat informațiile, ei au aflat că rața este animalul de companie al femeii.

“Din aceste motive, femeia nu a fost sancționată, mai ales că plimbarea avea loc strict în jurul locuinței”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Pe pagina de Facebook a Poliției Române a apărut următoarea postare. “Nu a fost amendată… pe bunicuță, colegii o cunosc de când rățușca era doar un bobocel! #PolițiaRomână” este mesajul care a însoțit poza de mai jos.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro