VIDEO – O icoană făcătoare de minuni a plâns cu lacrimi de mir, în timpul slujbei: „O minune ce ne dă un semn”

În ziua de 04 aprilie 2020, Părintele Cristian Grama a filmat un semn divin în Biserica Hagiu din București. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri, conform canalului de YouTube CRESTIN ORTODOX

Părintele Cristian Grama a filmat minunea și a postat imaginile pe internet.

“Ieri seară, Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plans cu lacrimi de mir, in timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri! Filmarea este făcută chiar de Părintele Cristian Grama, care slujește la Biserica Hagiu, asta pentru cei care nu cred, iar in legătură cu data de ieri, a gresit parintele, probabil din cauza emoțiilor!! Iertați! O minune, dar in același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu”, a fost descrierea ce a însoțit înregistrarea.

O minune, dar in același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu!

Nu lăsa, Măicuță, să pierim pe cale, căci noi suntem fiii lacrimilor tale.”

loading...

Ortodox inseamna dreptcredincios sau dreptmaritor. Ortodox este acela care are in sufletul sau dreapta credinta in Dumnezeu, care se inchina dupa cuviinta lui Dumnezeu si care traieste dupa poruncile Lui.

Ortodoxia este dreapta invatatura de credinta, de inchinare si de traire, pe care Dumnezeu a descoperit-o lumii, la inceput, in chip mai general, prin alesii Sai din poporul evreu, pana la venirea Mantuitorului, si apoi, in chip lamurit, prin Domnul nostru Iisus Hristos.

Invatatura aceasta este tinuta de Sfanta noastra Biserica Ortodoxa, fara stirbiri si fara adaugiri omenesti, adica asa cum a descoperit-o Mantuitorul, cum au vestit-o Sfintii Apostoli, cum au talmacit-o Sfintii Parinti si cum au propovaduit-o slujitorii bisericesti din neam in neam, pana in zilele noastre.

Sursă VIDEO: CRESTIN ORTODOX