În plină criză a coronavirusului, Vladimir Putin a „DISPĂRUT”, după ce s-a întâlnit cu un medic infectat

Opinia publică din Rusia îşi pune o întrebare firească de câteva zile bune: „Și unde este Putin?” Mesajul a apărut pe pagina de Facebook a jurnalistei TV, Ilya Shepelin. Fără menajamente, aceasta scrie că Putin nu a fost văzut „nicăieri” în public şi speculează că acesta ar putea fi acum în „auto-izolare”, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Star.

Este bine de ştiut că în urmă cu nou zile, Putin s-a întâlnit cu medicul șef Denis Protsenko, în vârstă de 44 ​​de ani. Acesta este șeful principalului spital de îngrijire a pacienților cu coronavirus din Rusia. Medicul Protsenko a fost confirmat ca fiind infectat de Covid-19 și urmează un tratament în spitalul său.

În timpul întâlnirii avute cu Putin, acesta a dat mâna cu el de două ori și nu a respectat distanța socială în timpul vizitei.

După ce Vladimir Putin a „DISPĂRUT” din viața publică în plină criză provocată de noul CORONAVIRUS, televiziunea de stat din Rusia dă numai înregistrările vechilor întâlniri oficiale ale liderului de la Kremlin.

Conform cifrelor oficiale, Rusia a scăpat de cea mai gravă pandemie de CORONAVIRUS a secolului. Cu 2.777 de infecții și doar 24 de decese, dacă se dă crezare cifrelor oficiale, Rusia a fost cruțată de virusul ucigaș. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Autorităţile de la Kremlin insistă că „totul este în regulă”. Sănătate liderului rus este testată în mod regulat pentru coronavirus. Cu toate acestea, experții în politica rusă nu sunt convinși de asigurările venite de la Kremlin.

Unde este Putin?

Speculațiile din presa locală şi unii comentatori l-au numit pe liderul de la Kremlin „invizibilul Putin” în plină criză a pandemiei provocate de coronavirus.

„Președintele a dispărut”, a declarat autorul Ivan Davydov, care a adăugat că puternicul om de stat se confruntă cu amenințări politice și de sănătate. „Putin, poate pentru prima dată în 20 de ani de guvernare, este în pericol”, a spus el.

Opozantul liderului de la Kremlin, Alexey Navalny, a susținut că există un vid de putere la Moscova. „Putin nu apare în public de câteva zile. Regiunile impun carantina necesară complet ilegal. Centrul tace”, a postat el pe o rețea de socializare.

Și totul a pornit de la o întrebare simplă: Unde este Putin?

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro