VIDEO – Reacția incredibilă a unei bătrâne de 90 de ani: „N-am întâlnit atâta binefacere de când mama m-a făcut”

Bucureşteanul Iulian Văcărean, i-a făcut o surpriză nesperată unei bătrâne de 90 de ani. Doamna nu mai ieşise din casă de teama coronavirusului, deoarece este conştientă că cei cu vârste înainte sunt vulnerabili în fața bolii. Momentul în care aceasta s-a trezit cu plasele de mâncare în fața ușii, a fost unul cu adevărat emoţionant, scriu cei de la wowbiz.ro

Când s-a trezit cu plasele de mâncare în fața ușii, reacția ei a fost cu adevărat emoționantă. „Vai de mine! Nu am primit de când sunt eu pe fața pământului atâtea bunătățuri! Dar de unde, cine sunteți? Spuneți-mi o vorbă! Eu nu am mai întâlnit atâta binefacere de când m-a făcut mama mea!

Am auzit că se merge pentru bătrâni, pe drum, doar că eu nu ies nici în curte, nu am ieșit deloc, decât până aici în prag! Bătrânii să stea în casă!

Unde să mă duc? Vecini sunt impacientați că nu mă văd, că eram o mișcare pe aici, la prăvălie. M-am mișcat multă vreme, nu am ținut cont de vârstă. Tot ce am eu e o amețeala groaznică, în rest nu am nimic. Nu m-a durut în viața mea nici măcar o unghie, e revoltător, alții săracii se vaită de nu mai pot, eu nu am avut niciodată nimic. Tare mă mai tem, asta mă oprește să trec pragul.

E bun și asta, cum spunea bunica, frica păzește gospodăria! În zodia mea există un motto, „Vreau să știu” și „Eu pot totul!”, asta m-a călăuzit de-a lungul anilor”, a spus femeia de 90 de ani, într-un video care a adus zâmbetul pe buzele celor care au văzut imaginile. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursă VIDEO: pagina de Facebook Iulian Văcărean Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul wowbiz.ro