Şoferul român de TIR, Marian Giurea, a murit de Covid-19, chiar dacă susținea că pandemia este o minciună politică

Marian Giurea avea 47 de ani şi lucra de mai bine de 20 de ani ca şofer pe TIR în străinătate, fiind stabilit la Paris. În ziua de 17 martie, pe pagina sa de Facebook, Marian se întreba, dacă nu cumva toată epidemia de coronavirus este o conspirație, scriu cei de la ziarulromanesc.at citând antena1.ro

În cursul zilei de miercuri, bărbatul și-a sunat rudele și le-a anunțat că a fost infectat cu coronavirus.

„M-a sunat miercuri, abia vorbea, mi-a zis că are febră, că îl dor toate oasele și carnea de pe el, că e transpirat și că îi e greu să lupte cu boala.

Eu vorbisem cu el înainte cu o lună de zile și i-am zis să vină acasă că nu mai lucra la Paris, pentru că se restrânsese activitatea urmare a situației de urgență. A refuzat, spunând că mama sa era bolnavă, și în vârstă, și nu voia să o pună în pericol.

L-am încurajat, spunându-i că e tânăr, în putere, că boala afectează grav persoanele vârstnice cu diverse afecțiuni și nu e cazul să fie îngrijorat (…) Articolul continua dupa reclame …

loading...

Am rămas șocat când am fost anunțat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat cu o săptămână în urmă”, a declarat Valer Iosu, un apropiat al bărbatului.

Cei care îl cunoşteau pe Marian, au declarat că acesta suferea de afecțiuni precum hipertensiune arterială și diabet.

În 10 aprilie, Marian Giurea s-a stins din viață din cauza Covid-19, la un spital din Paris.

Cu aproximativ o lună în urmă, acesta cerea să fie anunțat dacă vede cineva vreun mort de coronavirus. El credea că măsurile de prevenție sunt exagerate, nemaisuportând „atâta prostie”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.at