VIDEO – Marius Sumudica: „Am avut coronavirus si l-am dat la tot stafful!”

Marius Sumudica este convins de faptul ca a fost infectat cu COVID-19. Acesta se afla in izolare, in Romania si a povestit pentru emisiunea Ora Exacta in Sport, momentul când presupune că a fost infectat cu coronavirus, scriu cei de la sport.ro

„Am facut 21 de zile de cand sunt acasa, toate cele 21 de zile le-am respectat cu sfintenie. Nu sunt un tip caruia sa ii placa sa iasa. Stau in casa, citesc, aveam doua carti de citit, pe care nu am apucat sa le citesc in Turcia, iar acum cu pandemia asta am avut sansa se le citesc, in domeniul fotbalului. De vreo 17 ani de cand m-am apucat de cariera de antrenor, nu am avut timp de respiro, vacantele mele fotbalistice nu corspundeau cu vacantele copiilor, nu aveam timp sa stam impreuna, intr-un mod neplacut acum suntem impreuna. (…)

Vorbim, suntem in legatura, urmeaza o perioada destul de delicata, numarul decedatilor nu este asa de mare, au ajuns pe la 48 de mii si 1000 de morti. Ieri au testat 30 de mii de oameni si au descoperit 4 mii de oameni infestati. Ei produc testele respective. Conducerea astreapta un semn. Va exista o videoconferinta intre toti presedintii de club din Turcia si se va lua o decizie. Fotbalul fara spectatori pentru mine e 0, e ca nunta fara lauatri. In momentul de fata, nimeni nu vrea sa puna viata oamenilor care sunt implicati in acest domeniu in pericol.

Intrebat despre masurile de siguranta impuse si cand se vor putea relua activitatile sportive, acesta a declarat: „Eu nu as incepe campionatul, daca ma intrebi pe mine. Eu am trait si cred ca am avut coronavirus in decembrie, eu stiu exact simptomele pe care le are acest nenorocit de virus. Eu am avut o pneumonie, nu am avut gust, nu am avut miros, exact ce zic epidemoliogii despre acest virus, plus ca a avut tot staff-ul meu. Eu cred ca la noi foarte multa lume e infestata, dar sunt asimptomatici, altii probabil trec foarte usor peste el. Dumneavoastra stiti ce inseamna Istanbul ca aeroport? Eu m-am crucit. Am vazut foarte multi chinezi pe aeroport acolo si cred ca de acolo am luat virusul”, a declarat Sumudica, la Ora Exacta in Sport.

Pentru pastrarea acuratetii informatiilor, acest articol a FOST PRELUAT de pe portalul sport.ro