Andreea Bălan, anunţul la scurt timp de la despărţirea de George Burcea: “Vreau să mă recăsătoresc!”.

”Sunt convinsa ca la un moment dat, daca voi cunoaste alte tipologii de barbati, cu siguranta voi gasi persoana potrivita. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, sa ma casatoresc la un moment dat? Altele s-au casatorit de trei ori si au divortat, eu de ce nu?” a declarat Andreea Balan într-un interviu sustinut de Cristi Brancu, scriu cei de la impact.ro.

Andreia Balan a facut declaratii surprinzatoare. Cu toate ca divortul propriu-zis al cântaretei cu George Burcea nu a avut loc înca, ea se gândeste deja la o noua relatie. Mai mult decât atât, nu exclude posibilitatea ca pe viitor sa se recasatoreasca.

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit cu doar o luna în urma, doar ca divortul lor nu s-a încheiat înca, însa artista se gândeste deja sa îsi reia viata amoroasa, cunoscand un alt barbat. Asa ca ia serios în calcul ideea de a cunoaste alti barbati, însa nu în perioada imediat urmatoare.

„Acum mi se încheie casnicia dupa 4 ani si jumatate, normal ca este socant si pentru mine si pentru public, dar nu sunt nici prima si nici ultima si faptul ca am avut atât de putine relatii în decurs de 15 ani, nu înseamna ca am dat fail în relatiile amoroase si ca am ghinion în ale barbatilor. Cred ca trebuie sa mai experimentez si sa ies la dating, un dating pe care nu l-am facut pe când eram tânara. Zic peste sase luni, un an… eu nu am avut asa mare experienta.”, a spus artista, într-o emisiune televizata.

Se pare ca Andreea Balan se gândeste sa fie din nou mireasa. Cea mai afectata de divortul Andreei Balan cu George Burcea, pare sa fie bunica ei, în vârsta de 87 de ani, care îl îndrageste foarte mult pe actor. De altfel, satula pâna peste cap de bârfele din sat, batrâna chiar a refuzat sa mai iasa din casa si speara ca cei doi sa treaca peste acest necaz si sa se împace.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul impact.ro.