Un tată s-a sinucis, după ce şi-a omorât cei doi copii şi a incendiat locuinţa.

Tragedia s-a întâmplat în Florida, Statele Unite ale Americii. Derick Albert Vasquez în vârstă de 41 de ani şi-a amenințat soţia în repetate rânduri că se va sinucide. Acesta și-a dus până la urmă planul la bun sfârșit, însă înainte și-a ucis cei doi copii și și-a incendiat locuința, scriu cei de la a1.ro

Cu toate că soţia lui a alertat rapid autoritățile, a fost prea târziu, iar bărbatul și-a ucis cei doi copii împușcându-i în cap. Cei doi copii, în vârstă de zece, respectiv 13 ani, n-au avut nicio șansă de supravieţuire, fiind găsiți morți în dormitor.

În momentul când s-a întâmplat nenorocirea, mama celor doi copii era plecată din oraș cu treabă si a primit mesajul sfâșietor. Aceasta s-a întors acasă și a văzut cadavrele celor trei. ”Mi-a ucis copiii, mi-a ucis copiii”, a putut fi auzită strigând.

Conform declaraţiilor date de poliţişti, de-a lungul timpului, între cei doi soți au mai avut loc și alte discuții tensionate, în urma cărora au apelat serviciul de urgență.

Acum, niște prieteni au lansat o strângere de fonduri pentru mama îndurerată pe GoFundMe, întrucât în aceste momente ea nu lucrează, din pricina pandemiei de coronavirus.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro