Mărturia profesoarei de 26 de ani care a ÎNVINS CORONAVIRUSUL, fiind bolnavă de plămâni şi diabet. Ce simptome a manifestat …

Shara este o tânăra profesoară de 26 de ani din Marea Britanie şi ne povesteşte că totul a inceput cu o stare de oboseala mai accentuata decat de obicei, scriu cei de la jurnaldinromania.ro

Aceasta a acordat un interviu ziarului The Telegraph, unde povesteste experienta cumplita prin care a trecut.

„Eram în permanent amețită și mă chinuiam să respir. Aveam senzație de leșin. Am incercat sa îmi păstrez calmul cât de mult am putut, am baut multă apă iar pentru a-mi ține mintea ocupată am desfășurat diverse activități.

Vinerea trecuta am crezut ca ma simt mai bine. Respiram mai bine, tusea s-a mai rărit, febra nu mai oscila, însă m-am înșelat!”. Manifestările bolii s-au acutizat dupa numai cateva ore.

Dupa-amiaza am inceput sa transpir abundent. Era indicația ca nu-mi revenisem. Apoi: bam! Am cazut pe canapea. Black out. Am inceput sa tușesc, să vomit. O clipă n-am mai primit aer. In orele care au urmat, starea oscila, fie m-am simtit mai bine, fie îngrozitor.

loading...

Până la finalul zilei m-am confruntat cu 4 episoade de criza si mai multe stari de lesin si black out. Într-un final am sunat la spital, însă mi-au spus ca trebuie sa astept 10 ore pentru o ambulanta.

Prietenul meu a venit si m-a dus la clinica unde am fost diagnosticată cu COVID-19. Am primit o perfuzie și am fost lăsată să plec acasă. Din acel moment nu am mai ieșit din casă. Acum starea mea este mai bună, simptomele sunt mai putin acute.

În concluzie, am reusit sa ma bat cu boala. Chiar și ziua mea de naștere a trebuit sa mi-o petrec in starea asta. Din cauza durerilor, nu am avut putere să suflu în lumânări. Sufăr de diabet, am probleme cu ficatul și preexistente cu plămânii. Cum am învins coronavirusul? Aceasta este povestea mea”, a încheiat dezvăluirile tânăra profesoară.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnaldinromania.ro