Covid-19 i-a răpit mama şi bunica unui băieţel de şapte ani, în timp ce tatăl se său luptă în spital cu boala

Un băieţel de doar șapte ani trăieşte momente cumplite, după ce şi-a pierdut mama și bunica, ucise de CORONAVIRUS. Acesta aşteaptă ca tatăl lui să se facă bine, fiind şi el internat în spital, unde se luptă pentru viața sa, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Cutremuraţi de drama băieţelului, prietenii au reuşit să strângă mai mult de 9.000 de lire sterline pentru Evan Cadby, din Cardiff. Mama sa, Julianne Cadby, în vârstă de 49 de ani, a murit din cauza Covid-19 pe 15 aprilie, acasă. Totul s-a întâmpla la doar patru zile după ce și-a pierdut-o pe bunica Joan, în vârstă de 84 de ani.

Mama lui Evan Cadby a fost manager de afaceri în Cardiff și specialistă în servicii de sănătate mintală pentru copii și adolescenți. A fost membră în cadrul conducerii de la Vale University Health, timp de 16 ani. Cazul băieţelului este doar unul dintre miile de familiile din Marea Britanie distruse de temutul coronavirus.

Cu doar câteva zile în urmă a fost organizată o strângere de fonduri pentru a ajuta familia îndoliată. O prietenă a femeii a scris pe pagina creată în acest sens: „Am auzit știri absolut îngrozitoare. Julianne a murit de boala Covid-19. Eu și toți prietenii lui Julianne de la școală aș dori să ajutăm această familie cât de mult putem. Vă rog să donați cât vă permit buzunarele, pentru această familie minunată care a îndurat cea mai mare pierdere posibilă”.

Julianne Cadby a lucrat într-un serviciu de specialitate mai bine de 16 ani. A fost și membră a consiliului de sănătate timp de 30 de ani. Traiectoria ei profesională a început modest, ca secretară medicală într-o secție de specialitate.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro