Românca Georgeta Tapu, dispărută acum un an în Germania, a fost găsită moartă: “A ieșit să fumeze și nu s-a mai întors”

Poliția din Bavaria a anunţat de curând faptul că, românca în vârstă de 45 de ani care a fost dată dispărută în urmă cu un an de către soțul ei, în Germania, a fost găsită moartă. Cadavrul a fost descoperit pe malurile Isarului, în 27 martie, lângă Landshut, în poliția acum a făcut anunțul, scriu cei de la observatornews.ro

Poliția din Bavaria Superioară de Nord susține că femeia a murit din cauze naturale, fiind exclusă varianta unei crime. Anchetatorii au făcut testul ADN, ca să se asigure că femeia găsită moartă este chiar românca.

Conform declaraţiei făcută de poliție, un trecător a fost cel care a observat părți din cadavru pe malurile Isarului, vineri, 27 martie, după care a alertat poliția, scrie tag24.de.

Anunțul morții a fost făcut și de soțul femeii, pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

“Buna ziua! Am intrat în grup acum un an, cerand ajutor pentru gasirea sotiei mele, disparuta din Haag an der Amper. Multumesc celor cu bunavointa care au incercat sa ma ajute, nu sunt suparat pe cei care au comentat aiurea. Articolul continua dupa reclame …

loading...

A fost gasita inecata, dupa un an, in Landshut, identificata dupa radiografii dentare si ADN. Urmeaza sa ajunga in tara in perioada urmatoare, sa fie ingropata crestineste.

Parasesc acest grup, va multumesc pentru sprijinul moral, nu voi raspunde la niciun comentariu. Paste fericit!”, a scris Marian Tapu în 17 aprilie, pe unul dintre grupurile de Facebook unde ceruse ajutor în urmă cu un an.

Georgeta era de loc din Brăila şi avea acasă doi copii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro