Şoferiţa unei Dacia Sandero a murit, după ce a intrat într-un TIR românesc pe o autostradă din Germania

Momente cumplite au avut loc marţi seară, când pe A30, lângă Osnabruck, în Germania, o femeie și-a pierdut viața într-un grav accident de circulaţie, scriu cei de la observatornews.ro

Șoferul unui camion articulat românesc se deplasa către Hanovra în jurul orei 19:15, când a trebuit să frâneze puternic în zona joncțiunii Nahne, din cauza unei mașini de culoare neagră care i-a tăiat fața, pentru a ieși de pe autostradă.

O Dacia Sandero condusă de o femeie de 44 de ani care circula în spatele TIR-ului românesc a frânat, de asemenea, dar în spatele ei un șofer care se afla la volanul unei Skoda nu a făcut același lucru şi a rezultat un accident cumplit.

Autoturismul Dacia a fost proiectat în camionul românesc, iar şoferița a suferit răni teribile și a fost scoasă din mașină în stare gravă, aceasta murind la spital.

Șoferul mașinii de culoare neagră care i-a tăiat calea camionagiului român și care a provocat accidentul e căutat acum de polițiști.

loading...

Poliția a deschis o anchetă și împotriva unui bărbat, pasager în altă mașină, care filma cu telefonul mobil momentele de după accident, când era resuscitată victima, pe asfalt, scrie site-ul poliției germane.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro