VESTE BUNĂ! Italienii au realizat primul VACCIN din lume care UCIDE CORONAVIRUSUL

Viaţa italienilor a fost dată peste cap în totalitate, de numărul mare al celor care au suferit de pe urma infectării cu temutul coronavirus. Astăzi, un anunţ important care ar putea revoluționa lupta contra COVID-19, vine din Italia, scriu cei de la fanatik.ro

Oamenii de știință italieni afirmă că au dezvoltat în laborator, primul vaccin din lume care poate ucide coronavirusul din celulele umane, anunță
agenția italiană Ansa.

În acest moment, se efectuează mai multe testele pe organismul șoarecilor în laboratorul Institutului Lazzaro Spallanzani din Roma. Laboratorul este specializat în boli infecțioase, iar cercetătorii au relevat faptul că vaccinul produce anticorpi capabili să neutralizeze virusul și în celulele umane.

Managerul institutului din Capitala Italiei, Luigi Aurisicchio dă asigurări că acesta este cel mai avansat proces de realizare al unui vaccin anti-COVID din Italia, iar la finalul verii ar putea începe testele pe oameni.

”Este cel mai avansat stagiu de testare a unui posibil vaccin creat în Italia. Din câte știu, suntem primii din lume care am reușit să neutralizăm coronavirusul cu ajutorul unui vaccin. Ne așteptăm la acest rezultat și în cazul oamenilor. Vom desfășura teste pe oameni la finalul acestei veri”, a declarat oficialul italian.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul fanatik.ro