VESTE BUNĂ! În 12 judeţe din România nu s-a mai înregistrat niciun caz de Covid-19

Conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în timp ce în 7 județe s-a înregistrat câte un singur caz nou de infectare, în alte doisprezece județe din România nu au mai înregistrat niciun caz de Covid-19 de duminică până luni, scriu cei de la stirileprotv.ro

Astfel, potrivit bilanțului anunțat luni de GCS, în județele Brăila, Caraş Severin, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus.

De asemenea, în județele Bihor, Buzău, Dâmboviţa, Galați, Maramureș, Neamț și Timiș s-a înregistrat un singur caz. În alte 8 județe, numărul cazurilor noi s-a situat între 2 și 5.

Astfel, potrivit datelor, în jumătate dintre județele din România nu s-au mai înregistrat cazuri sau a apărut doar un singur caz nou.

Suceava și București, cele mai afectate …

loading...

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au înregistrat până în prezent la Suceava – 3.272 şi Bucureşti – 1.519.

La Suceava, numărul cazurilor noi a crescut de la 3.213, raportarea precedentă, la 3.272, în timp ce la București, numărul de noi cazuri a crescut de la 1.508 la 1.519.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României sunt în total 15.778 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro