Cătălin Moroșanu cu naşul său Sorin Cazan, vor ridica o casă pentru o familie necăjită din satul Săcăleni, comuna Poienari.

Un preot din oraşul Roman, judeţul Neamţ, a fost impresionat de viaţa grea pe care o duce văduva Mihalache Ionela şi copiii săi din satul Săcăleni, comuna Poienari şi a povestit acest lucru lui Cătălin Moroșanu şi naşului său Sorin Cazan, scriu cei de la romanulfinanciar.ro

Imediat, aceştia şi-au dat seama de greutăţile cu care familia se confruntă şi au hotârât să o ajute necondiţionat. Familia locuia într-o căsuța izolata de pe un deal şi își ducea traiul de zi cu zi din ce în ce mai greu.

„Am făcut un pas in fata in demersul de a ajuta aceasta familie sa trăiască in condiții cât de cât optime, prin achiziționarea unui generator electric. Măcar știu acum că va exista lumina în aceasta casă, iar un frigider va fi in funcțiune.

Ieri am ajuns din nou la familia Mihalache, din satul Săcăleni, comuna Poienari. Cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am dus alimente din partea domnului Iacob Marcel (care-i va ajuta si pe viitor), dar si o veste!

Vom achiziționa un teren de 2800 mp in comuna Poienari, la 5 minute de școală, iar in cel mai scurt timp vom demara procedurile pentru ridicarea unei noi case. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Dumnezeu lucrează prin oameni, iar pe aceasta cale, văduva Mihalache Ionela si copiii săi, aduc mulțumiri celor care au ascultat chemarea dumnezeiasca la solidaritate: Catalin Morosanu, Pavel Valentin, Pavel Bogdan, Pavel Sorin, Irimia Mihaita, Harlaoanu Mihai, Andronic Constantin, Unguru Alex, Nour Telu, Nour Gabriel, Iacob Marcel, cat si donatorilor anonimi.

Pentru cei care doresc sa se alăture demersului nostru de a ridica o casa familiei greu încercate de viată, mă puteți contacta in privat sau lăsați un
mesaj in comentarii. De asemenea, am deschis un cont special pentru donații pe numele Cazan Sorin Dumitru.

Cont: RO33RNCB0198003429400006 – BCR. Doamne ajuta!” – spune Sorin Cazan.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul romanulfinanciar.ro