Un tată din Argeş şi-a ucis soţia din gelozie, apoi s-a spânzurat. Fetiţă lor de 12 ani i-a găsit: „Mami şi tati sunt morţi, nu mă lasa singură!”

O crimă oribilă a îndoliat întreaga comunitate din localitatea Pietroșani, satul Bădești, judeţul Argeș. Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a spânzurat, trupurile neînsuflețite fiind găsite de fetița de 12 ani a cuplului, scriu cei de la spynews.ro

Victimele tragediei sunt Petre Ștefănoiu (44 de ani) și Narcisa Ștefănoiu (38 de ani), care aveau împreună doi copii: un băiat de 3 ani și o fată care nu a împlinit încă vârsta de 12 ani. Din datele publicate de cei de la Curier.ro, mai există o fată dintr-o căsătorie anterioară, în vârstă de 22 de ani.

Cum a avut loc oribila crimă. Fiica cea mare este cea care a alertat Poliția, după ce a primit un apel tulburător de la sora ei de 12 ani.

„M-a sunat soru-mea. Mi-a zis că mami şi tati sunt spânzuraţi şi să n-o las singură. Aseară am vorbit cu mami la telefon. Nu avea nimic. M-aş fi gândit că îşi face el, dar nicidecum ei. El era depresiv. Aşa a fost el tot timpul era un om mai dugos. Dimineaţă i-a găsit”, a povestit tânăra.

Trupul Narcisei a fost găsit în curte. Avea o tăietură la gât, sub bărbie. Potrivit primelor informații, soţia ar fi fost ucisă cu o lopată, teoria anchetatorilor fiind că soțul a lovit-o intenționat, însă nu și-ar fi dorit să o ucidă. Atunci când a văzut că nevasta lui a murit, acesta și-a pus capăt zilelor. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Petre a fost găsit spânzurat, în holul casei. Pe el l-a văzut primul fetița de 12 ani, iar șocul ar fi făcut-o să anunțe că ambii părinți s-au spânzurat.

Disperată, copila și-a sunat sora mai mare și i-a spus niște cuvinte tulburătoare: „Mami şi tati sunt morţi, nu mă lasa singură!”

Acum, cele două fete minore rămase orfane vor fi preluate de Protecția Copilului Argeș. Sora mai mare a spus, însă, că le va lua ea pe surorile mai mici în grijă.

Conform surselor din cadrul anchetei, omorul s-ar fi produs pe fondul geloziei. Narcisa și Petre erau căsătoriți de 15 ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul spynews.ro