INCREDIBIL! O asistentă i-a furat cardul de credit unui pacient care se afla pe moarte, din cauza coronavirusului.

Un fapt deosebit de grav a fost relatat de către all4romania.eu care citează mirror.co.uk, unde se precizează faptul că o asistentă medicală din Statele Unite a fost acuzată că a furat un card de credit care aparținea unui pacient aflat pe moarte, ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

Din primele cercetări se pare că asistenta are 43 de ani şi ar fi furat cardul de credit al unui pacient, cu trei zile înainte de a muri,

Mai mult decât atât, fiica pacientului spune că asistenta ar fi folosit cardul pentru a cumpăra combustibil și alimente, în valoare de aproape 60 de dolari.

Fiica bărbatului și-ar fi dat seama de furt, după ce a primit o înștiințare că tatăl său a plătit combustibilul cu cardul, deși în mod normal el plătea cash. De asemenea, el se afla în spital în stare gravă, în momentul efectuării plății.

„Evident că știam că este un angajat din spital, din moment ce alte persoane nu au voie să intre. Vreau doar să știu de ce a profitat de starea tatălui meu pentru a face așa ceva. Vreau să știu cum s-ar simți ea dacă cineva i-ar face asta unei persoane dragi ei. Atunci când oamenii fac astfel de lucruri, nu cred că gândesc în acest fel”, a mai spus aceasta.

loading...

În urma acestei întâmplări, poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul all4romania.eu