Un bătrân de 74 de ani din Hunedoara a vrut să facă AMOR în plină stradă şi a rămas fără ceas și telefonul mobil.

Această întâmplare ar putea fi comică, dacă nu ar fi de plâns. Un domn bine în vârstă de 74 de ani, din Hunedoara, s-a lăsat sedus de o tânără în plină stradă, fără să aibă nici cea mai mică idee de ce avea să pățească, scriu cei de la antena3.ro

Bătrânul se simţea în putere şi a dorit să facă amor în plină stradă. Cheful însă i-a fost tăiat brusc când a constatat ce i s-a întâmplat de fapt. Omul se pare că era dornic de senzații tari, doar că într-un final a ajuns la poliție, unde a reclamat că a fost jefuit.

Bărbatului i se promiseseră servicii sexuale, însă odată ajuns într-o zonă retrasă, a fost bătut și lăsat fără ceas și telefonul mobil.

„În cursul zilei de joi, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Hunedoara cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare în cursul cărora au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificaţi cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii reclamate.

Cei doi tineri bănuiţi de comiterea tâlhăriei (un minor de 15 ani şi o tânără de 24 de ani, ambii din municipiul Hunedoara), au fost reţinuţi preventiv pentru o perioadă de 24 de ore şi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând ca tânăra de 24 de ani să fie prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

loading...

Sursă FOTO. citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro