Actorul Mihai Bendeac a fost testat pozitiv la coronavirus: „Eram absolut normal, în decurs de 5 minute aveam toate simptomele”

Ieri duminică 17 mai, actorul Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Mărturia actorului a fost făcută în cadrul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, din propria casă. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, scriu cei de la digi24.ro citând Mediafax.

Din spusele actorului, acesta presupune că s-a îmbolnăvit în momentul când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus.

Nu a trecut mult timp şi actorul Mihai Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afectaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.

Mihai Bendeac a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat actorul. Articolul continua dupa reclame …

Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro