Un primar beat s-a prefăcut că este mort şi s-a băgat într-un sicriu, atunci când poliția l-a prins la băut cu prietenii, în timpul carantinei

Un incident inedit s-a petrecut de curând în oraşul Tantara din Peru. Primarul Jaime Ronaldo Urbina Torres se pare că a avut chef de o mică petrecere în timp de carantină şi s-a dus la băut cu prietenii, scriu cei de la digi24.ro citând La Pandereta.

În momentul când a venit poliţia în control, primarul şi prietenii săi s-au ascuns în sicrie, iar edilul s-a băgat într-un sicriu, prefăcându-se că este mort din cauza Covid-19.

Din relatările presei locale, se pare că „trucul” primarului nu a ținut foarte mult, fiind încătușat și acuzat de încălcarea regulilor de distanțare socială. Ulterior, în presa locală a apărut poza cu primarul într-un sicriu deschis, cu o mască pe față.

Presa locală nu a precizat unde a avut loc „petrecerea” și cum de primarul și prietenii lui au avut la dispoziție sicriele.

Conform statisticilor, Peru a intrat în carantină în urmă cu 66 de zile, iar în tot acest timp primarul Torres a fost criticat de localnici pentru lipsa de implicare în luarea unor măsuri de siguranță pentru populație. Ar fi stat doar 8 zile în oraș în perioada de carantină și nu a dispus organizarea unor centre de carantină sau măsuri de control pentru populație. Articolul continua dupa reclame…

loading...

În Peru au fost înregistrate peste 100.000 de cazuri de Covid-19 și 3.024 de decese.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro