Românca Mihaela Apostolidis de 44 de ani a fost ucisă de concubinul italian, din gelozie

Vineri 22 mai în jurul orei 16:45, o româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă de un bărbat italian de 42 de ani. Teribila crimă a avut loc în cursul după-amiezii, în parcarea supermarketului Auchan din localitatea Cuneo, lângă Torino, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând ziarul La Repubblica. Conformpresei locale, romănca era originară din București, dar locuia de mai mulți ani la Saluzzo, în provincia Cuneo, din Piemonte.

Concubinul acesteia Francesco Borgheresi, un militar italian originar din Florența, dar cu domiciliul în Pinerolo, a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a povestit teribila crimă. Acesta a aşteptat liniştit lângă maşină până la sosirea agenților de poliție care l-au reținut pentru interogatoriu: „Am omorât o femeie – a mărturisit el la telefon – veniți să mă luați, nu voi opune rezistență.” Borgheresi a tras patru focuri de armă, dintre care trei au lovit-o pe Mihaela în piept, provocându-i decesul, iar unul l-a rănit pe el la mâna stângă. Cei doi aveau o relație.

Francesco Borgheresi a fost dus la spital unde i s-a extras glonţul, după care a fost dus la Parchet unde a fost interogat de procurorul Alberto Braghin, a confirmat că a fost el cel care a ucis-o pe Mihaela Apostolides. Bărbatul a spus că a împușcat-o pe femeie din gelozie.

Vincenzo Baiammonte este proprietarul localului de pe via Savona din Cuneo, unde românca lucra în prezent ca ospătar. Acesta a declarat că Mihaela era în Italia de aproximativ 15 ani şi nu-i vine să creadă ce i s-a întâmplat.

„Era o fată nemaipomenită, nu-mi vine să cred că militarul ăla a omorât-o. Lucra aici ocazional, câteva zile pe săptămână – specifică Vincenzo Baiammonte conform Targatocn. „Trăia de cel puțin 15 ani în Italia și știu că mai întâi a lucrat în alte cluburi de noapte, în Cuneo și apoi în Verzuolo. Era o fată extraordinară, moartea ei e o tragedie imensă pentru cine o cunoștea.” Articolul continua dupa reclame …

loading...

Proprietarul a mai declarat că, “în această perioadă de urgență sanitară, în timpul căreia restaurantul a fost închis, m-a întrebat dacă poate rămâne într-un apartament pe care îl am deasupra restaurantului, așa că de la începutul lunii martie a locuit acolo. Biata Mihaela, încă nu-mi vine să cred că i s-a întâmplat.”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro