VIDEO – O familie şi-a regăsit copilul răpit acum 32 de ani. Acesta fost vândut pentru suma de 840 de dolari

Momente foarte emoţionante pentru o familie din China. Aceasta şi-a regăsit copilul răpit în urmă cu 32 de ani, în 1988. “Fiul” este acum un bărbat în toată firea şi are 34 de ani, scriu cei de la gandul.ro

Încă din prima zi, în tot acest timp de 32 de ani, familia lui Mao Yin şi-au cheltuit economiile pentru a-l găsi, făcând tot ceea ce este posibil, relatează MEDIAFAX citând South China Morning Post.

Conform publicaţiei locale, Mao Yin s-a născut pe 23 februarie 1986. Pe când avea 2 ani, tatăl său, Mao Zhenjing, l-a luat pe micuţ de la creşă, iar pe drum cei doi s-au oprit în faţa unui hotel pentru a cumpăra o apă. În doar câteva secunde, cât timp Mao Zenjing a întors privirea, copilul a dispărut.

Fără nicio reţinere, părinţii lui Mao Yin au renunţat la slujbele lor şi şi-au concentrat toate puterile către găsirea copilului. Ei au folosit peste 100.000 de pliante, pe care le-au împărţit în 10 provincii ale Chinei, însă fără succes. De-a lungul anilor, ei au apărut inclusiv la show-uri de televiziune, între care şi X Factor, pentru a-l găsit. În 2007, ei au lansat o campanie numită Baby Come Back Home, care a contribuit la recuperarea a 29 de copii răpiţi.

Conform relatărilor presei din China, Mao Yin a fost găsit în luna aprilie a acestui an, în urma unui indiciu cum că acesta a fost cumpărat şi adoptat de o familie din provincia Sichuan, la 1.000 kilometri de Xian. Autorităţile au notat că provenienţa indiciului este legată de sistemul de recunoaştere facială. Un test ADN a arătat că într-adevăr bărbatul rebotezat Gu Ningning este într-adevăr Mao Yin. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Poliţia a aflat că la scurt timp după răpire, Mao Yin a fost vândut în schimbul sumei de 6.000 yuani, aproximativ 840$ în banii de astăzi.

Sursă VIDEO: Guardian News Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul gandul.ro