Mihai Căldăraru a împlinit 34 de ani şi de ziua lui a dăruit 140 de cadouri celor nevoiaşi – VIDEO

Mihai Căldăraru este un om născut să facă bine celor din jurul lui. De ani de zile, acesta este fericit dacă de ziua lui poate să dăruiască un cadou celor nevoiaşi, oameni pentru care o sacoşa cu alimente le poate aduce zâmbetul pe buze şi o picătură de speranţă în zile mai bune.

Dacă de ziua lui, acesta a zis că nu îşi doreşte cadouri sau o petrecere, ci să primească ajutor pentru a putea să îşi desfăşoare acţiunile umanitare, iar lucrul acesta s-a şi întâmplat, Mihai a reuşit să aducă cu ocazia zilei sale de naştere, un zâmbet pe chipul a 140 de copii şi bătrâni.

Beneficiarii acţiunii au primit produse igienco-alimentare, printre care s-au numărat cozonaci, cornuri, fructe, sucuri şi diverse alimente de bază (făină, zahar şi ulei), obţinute cu sprijinul celor de la firma Boromir care i-au sprijinit ori de câte ori a fost nevoie.

„De mână cu copiii şi bătrânii defavorizaţi din mediul rural” este numele campaniei care are loc la nivel naţional şi pe care tânărul o desfăşoară alături de voluntari. Asemenea lui Mihai, voluntarii alături de care acesta îşi desfăşoară activitatea sunt foşti copii instituţionalizaţi, care astăzi sunt adulţi în toată firea si au decis să vină în sprijinul celor mai puţin norocoşi.

Voluntarii au fost instituţionalizaţi în diverse centre: Centrul de plasament Sfântul Spiridon. Centrul de plasament Casa Speranţei, Centul de plasament Sântul Nicolae şi Şcoala speciala numărul 6 din Bucureşti. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Mihai ne-a declarat că acţiunile umanitare vor continua şi în viitorul apropiat: „Trebuie să facem mereu astfel de gesturi frumoase pentru semeni”, a spus tânărul.

Cei care doresc să ofere ajutor în campaniile pe care acesta le face, pot lua legătura cu Mihai la numărul de telefon 0722 707 022. Sursă articol: arq.ro