Antonia, o prostituată româncă din Germania, a primit 4.500 de euro ajutor de urgență, pentru că a rămas fără loc de muncă

Totul este real, statul german îi ajută financiar pe toţi cei care pot demonstra că le-au fost diminuate veniturile în urma epidemiei de coronavirus. În această situaţie se află şi românca noastră Antonia, care practica prostituţia şi care activa într-un bordel din Stuttgart, Germania. Aceasta a primit ajutor de urgență, în contextul pandemiei de coronavirus, în valoare de 4.500 de euro, din partea statului german, scriu cei de la GÂNDUL.RO

Tânăra a rămas șomeră, după ce bordelurile s-au închis la jumătatea lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus, scrie presa germană. Antonia a povestit pentru jurnaliștii locali că a aplicat pentru ajutorul de urgență în cazul celor care au rămas șomeri în urma pandemiei.

Timp de trei luni de zile, Antonia a beneficiat de 4.500 de euro de la statul german, transmite focus.de. Conform datelor oficiale de la firma angajatoare, înainte de criză femeia câștiga 3.000 de euro pe lună, din servicii de prostituție. Estimarea a fost făcută chiar de matroana bordelului.

Din banii câştigaţi, Antonia trimitea acasă, în România, lunar, circa 1.000 de euro. Înainte să fie prostituată, femeia a lucrat ca bucătăreasă timp de cinci ani, după care s-a mutat în Germania.

Din informaţiile de la faţa locului, prostituatele, lovite de pandemie și în România: Au primit pui congelat, sare, piper, legume pentru ciorbă. Articolul continua după reclame …

loading...

Zeci de prostituate din București, care obișnuiau să-și caute clienții pe stradă, au ajuns într-o situație disperată ca urmare a restricțiilor de circulație impuse de Ordonanțele Militare, a relatat GÂNDUL.RO într-un articol recent.

Aceste femei, multe mame singure, au ajuns să primească ajutoare, (legume, sare, piper și ce mai trebuie pentru ciorbă, plus câte un pui congelat, o dată la două zile), din partea unei fundații care se ocupă, în general, de oamenii străzii, conform declaraţiilor date pentru GÂNDUL.RO de Marian Ursan, directorul executiv al fundației „Carusel”.