O fetiţă de 5 luni a murit, după ce i s-a dat să bea sânge de broască împotriva Covid-19

O întâmplare incredibilă s-a petrecut în Republica Dominicană, atunci când, un bebeluș de cinci luni a murit după ce i s-a dat să bea sânge de broască ţestoasă, procurat de la un vraci, pentru a o apăra de toate bolile, inclusiv de COVID-19, scriu cei de la stirileprotv.ro

Întâmplarea este de domeniul absurdului, deoarece părinţii bebeluşului şi sora ei mai mare, în vârstă de 7 ani, au băut şi ei din această licoare, iar acum sunt internaţi în stare “stabilă” la Spitalul Rosa Duarte din localitatea Comendador, a declarat telefonic directoarea centrului, Dahiana Volquez.

Potrivit lui Volquez, fetiţa decedase deja când a ajuns la spital, după ce a înghiţit băutura pregătită din mai multe ingrediente, printre care şi sânge de broască ţestoasă, pe care familia l-a procurat de la un vraci haitian pentru a se proteja de boli, scrie Agerpres.

Conform presei locale, directoarea centrului a declarat că astfel de lucruri se petrec din cauza “ignoranţei” multor persoane, care cred că astfel de licori pot vindeca boli, când în schimb pot duce la morţi tragice.

În Republica Dominicană s-au înregistrat 15.264 de cazuri de infectări cu noul coronavirus şi 468 de decese, în timp ce Haiti însumează 1.063 de contagieri şi 31 de decese provocate de COVID-19, potrivit celor mai recente date oficiale.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro

1 Trackback / Pingback

  1. Trei frați cu vârste de 8, 10 și 12 ani s-au lăsat mușcați de păianjenul văduva neagră „ca să devină Spider-Man” - Stiri de Actualitate

Comments are closed.