O tânără din Alba Iulia a pierdut 5.000 de euro când se urca în taxi. Un bărbat i-a găsit şi a crezut că a dat norocul peste el

O tânără de 26 de ani din Alba Iulia a chemat un taxi acasă pentru a merge la socrii ei. Având un copil mic în braţe, în momentul când s-a urcat în taxi a pierdut o borsetă în care se afla suma de 5.000 de euro. Un bărbat care a trecut din întâmplare prin acel loc, a găsit borseta plină cu bani şi a luat-o la el acasă, făra să spună nimic, nimănui, scriu cei de la digi24.ro

Femeia a depus imediat o sesizare la poliţie, iar cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată in zonă s-a descoperit că un tânăr găsise borseta cu bani.

Potrivit unui comunicat transmis către AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute.

“În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte”, se menţionează în comunicat.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au demonstrat că un bărbat în vârstă de 32 de ani din Alba Iulia, a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă, totul fiind înregistrat pe o cameră de supraveghere din apropierea parcării. “Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut”, a precizat IPJ Alba.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro