Trei frați cu vârste de 8, 10 și 12 ani s-au lăsat mușcați de păianjenul văduva neagră „ca să devină Spider-Man”

În ziua de 14 mai 2020, trei fraţi cu vârste de 8, 10 și 12 ani, păstoreau o turmă de capre în apropierea localității Chayanta din Bolivia. Fascinaţi de filmul Spider-Man (Omul-Păianjen), aceştia au provocat păianjenul cu un băț până când arahnida i-a mușcat pe toți trei, scriu cei de la incredibilia.ro citând Telemundo. În acel moment, fraţii erau 100% convinşi că veninul îi va transforma în personajul fictiv Spider-Man.

La doar zece minute, băieții au început să se simtă rău. Când i-a găsit plângând de durere, mama copiilor i-a transportat de urgență la un dispensar din apropiere.

La scurt timp, cei trei frați au început să aibă febră, dureri musculare și tremurături, drept pentru care a doua zi au fost trimiși la un spital de pediatrie din La Paz, capitala Boliviei.

La aproape o săptămână după ce au fost mușcați, aceştia au primit tratamentul necesar şi au fost externați. Având veninul de 15 ori mai puternic decât al șarpelui cu clopoței, văduvele negre sunt unii dintre cele mai temuți păianjeni din lume și cei mai veninoși din America, potrivit National Geographic.

Cercetătorii au demonstrat că văduvele negre nu sunt agresive și mușcă doar pentru a se apăra, iar mușcăturile acestor păianjeni nu sunt fatale, însă decesele pot surveni totuși la copii, persoanele în vârstă sau infirme.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul incredibilia.ro