O tânără a fost chemată ca MARTOR într-o secţie de POLIŢIE şi a sfârşit VIOLATĂ şi TORTURATĂ

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o tânără de 26 de ani a fost chemată ca martor la secţia de poliţie din oraşul Kaharlîk, situată la aproximativ 80 de kilometri sud de Kiev, scriu cei de la stirileprotv.ro

La scurt timp, unitatea de poliţie a fost desfiinţată complet şi doi poliţişti au fost arestaţi, după ce tânăra a fost violată și torturată în secţia de poliţie din centrul Ucrainei. Conform datelor transmise, biroului naţional de investigaţii din Ucraina a declarat că un poliţist ”a torturat” în noaptea de sâmbătă spre duminică, o tânără de 26 de ani chemată ca martor la o secţie de poliţie din oraşul Kaharlîk.

Conform celor relatate, ofiţerul de poliţie i-a pus victimei pe faţă o mască de gaze, cătuşe la mâini şi a tras cu un pistol deasupra capului acesteia, după care a violat-o de mai multe ori.

În aceeaşi noapte, un bărbat care se găsea în secţia de poliţia a fost bătut şi ameninţat cu violul de către poliţişti. Bărbatul a suferit fracturi ale coastelor şi nasului, potrivit aceleiaşi surse.

Doi membri ai forţelor de ordine suspectaţi de implicarea în aceste fapte au fost arestaţi. Unitatea în care aceştia lucrau a fost dizolvată, a anunţat într-un comunicat poliţia ucraineană. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Făra prea multe informaţii, imediat s-a deschis o anchetă pentru infracţiunile de viol, tortură şi abuz de putere, iar suspecţii riscă pedepse de până la zece ani de închisoare.

“Această poveste este mai rea decât iadul”, a reacţionat pe Facebook parlamentarul pro-occidental Andrii Osaciuc. El a cerut ministrului de interne Arsen Avakov să reacţioneze şi să-i pedepsească pe vinovaţi. ”Tăcerea ministrului (Arsen) Avakov nu face decât să agraveze această criză”, a spus Osaciuc.

Acest incident are loc în contextul în care o reformă a poliţiei ucrainene, iniţiată cu sprijin occidental, bate pasul pe loc de mai bine de cinci ani.

Să ne aducem aminte că, în anul 2013, o tânără a murit după ce a fost bătută cu brutalitate şi violată de poliţişti în satul Vradiika, din sudul Ucrainei, crimă care a stârnit un val de revoltă în toată ţara.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro