Ultima ORĂ! Medicul italian Arnaldo Caruso: „Virusul şi-a pierdut mult din putere!“

Ridicarea restricţiilor în ţările care s-au confruntat cu pandemia de coronavirus a devenit o realitate aşteptată de noi toţi. Astfel, se poate spune că specialiştii în medicină au avut argumente foarte clare, pentru ca mai toată Europa să fie “relaxată”, scriu cei de la adevarul.ro

  • În data de 11 mai, Franţa a redeschis şcolile,
  • În Germania se joacă deja fotbal,
  • Ungaria va organiza meciuri cu suporteri în tribune,

Ceea ce surprinde şi mai mult este ca ţări, precum Italia şi Spania, mult mai afectate de noul coronavirus, comparativ cu România, se află deja în etape mai avansate ale relaxărilor! Şi nu pentru că oamenii cu puterea de decizie ar fi nişte inconştienţi, ci pentru că aceştia au primit undă verde din partea specialiştilor în domeniul medical.

Autorităţile din ţara noastră încep timid să relaxeze majoritatea activităţilor sociale, numai că totul se va face treptat, în etape.succesive.

Arnaldo Caruso, un cunoscut virusulog din Italia, a explicat pentru „Marca“ faptul că pandemia a ajuns să fie ţinută, cât de cât, sub control, pentru noul coronavirus şi-a pierdut din putere.

Ce a spus Arnaldo Caruso? “Virusul şi-a pierdut foarte mult din putere. Chiar dacă apar în continuare cazuri noi, acestea nu sunt grave. Putem să spunem că acest coronavirus nu mai are puterea distructivă de la începutul pandemiei”.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul adevarul.ro

1 Trackback / Pingback

  1. Coronavirus România: 124 cazuri noi în ultimele 24 de ore - Cel mai mic bilanț din ultimele 60 de zile - Stiri de Actualitate

Comments are closed.