Coronavirus România: 124 cazuri noi în ultimele 24 de ore – Cel mai mic bilanț din ultimele 60 de zile

Conform statisticilor oficiale, până în prezent, în România sunt 19.257 de cazuri confirmate cu noul coronavirus și s-au înregistrat 1.266 de decese, scriu cei de la stirileprotv.ro

124 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Autoritățile au anunțat duminică 124 de cazuri noi de coronavirus, cel mai mic bilanț zilnic din ultimele 2 luni. Ultima zi în care au fost raportate mai puțini bolnavi a fost pe 22 martie, când 66 de români au fost diagnosticați cu Covid-19.

Până astăzi, 31 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.257 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.256 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1262 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat. Articolul continua dupa reclame …

loading...

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 124 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 160 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.330 de persoane. Alte 95.456 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 439.197 de teste.

Surs FOTO. Citi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro