TRAGEDIE! Ionela de 38 de ani şi iubitul ei au murit în Italia, într-un accident de motocicletă

O tragedie fără margini a îndoliat mica comunitate din comuna Susa/Italia. Teribilul accident s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, 30 mai 2020, pe drumul de stat 24, la granițele dintre comunele Susa și Gravera, scriu cei de la observatornews.ro

În momentul producerii accidentului, Ionela era pe motocicleta împreună cu iubitului ei. Amândoi au fost loviți de un scuter intrat pe contrasens. Românca avea 38 de ani și nu a avut nicio șansă să supraviețuiască, murind pe loc, fiind aruncată pe asfalt.

Accidentul s-a petrecut pe drumul de stat 24, la granițele dintre comunele Susa și Gravera. Locuitorii comunei Valsusa jelesc moartea prematur a Ionelei Lungu (38 de ani), cunoscută de prieteni ca Luana, si a lui Gianmarco Luzzi (41 de ani).

Ambele erau cunoscute în Valsusa și lucrau în Sitaf. Ionela locuia în Susa împreună cu iubitul ei și era cunoscută de aproape toți locuitorii comunei.

Până la această oră încă nu a fost elucidat motivul accidentului de către carabinieri, scrie valsusaoggi.it, dar este clar faptul că scuterul a venit pe contrasens si a lovit motocicleta în lateral. Ionela și iubitul ei au fost aruncați de pe motocicletă și au murit pe loc, pe șosea.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro