Directorul Crucii Roșii Neamț s-a stins din viaţă, după ce fusese infectat cu COVID-19 în urmă cu trei săptămâni.

Duminică, 31 mai, directorul filialei Neamț al Crucii Roșii Române, Florin Pîclea, în vârstă de 64 de ani, a încetat din viață, după ce fusese infectat cu COVID-19 în urmă cu trei săptămâni. Tristul anunț a fost transmis de Crucea Roșie Română, prin directorul general Ioan Silviu Lefter, scriu cei de la ziarulderoman.ro

„Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române. Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet.

Născut în satul Ruginești, comuna Hangu din județul Neamț, a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității «Alexandru Ioan Cuza» din Iași. După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, domnul Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamț a Crucii Roșii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi. Model de noblețe sufletească, în calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane.

În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, le adresăm tuturor condoleanțe și îi încredințăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roșii Române. Astăzi, Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii. Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, este mesajul transmis de directorul general al Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter.

Sursă FOTO: facebook/Crucea Rosie Romania, Adricolul a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul ziarulderoman.ro

loading...

1 Trackback / Pingback

  1. Un român întors în țară din Germania a fost găsit mort, aflându-se în carantină. - Stiri de Actualitate

Comments are closed.