Fascinat de nurii unei “doamne” în piaţă, un bătrân de 88 de ani a luat-o acasă, iar aceasta i-a furat 10.000 de euro

O întâmplare demnă de filmele poliţiste s-a întâmplat de curând în Bistriţa. Un bătrân de 88 de ani era la cumpărături în piaţa din oraş şi s-a trezit abordat cu insistenţă de o “doamnă sexy“, scriu cei de la stirileprotv.ro

Cu jumătate de gură, omul recunoaște că s-a lăsat sedus de nurii doamnei, care a insistat să o ducă acasă, la el, pentru momente de neuitat. “Doamna” i-ar fi propus chiar să aibă relații intime, aşa că ambii au plecat spre apartamentul bătrânului.

Bătrân păgubit: „Am plecat la baie și pe ea am lăsat-o în cameră și când am ieșt din baie vorbea la telefon și mi-a zis că va coborî până jos, dar mi-a spus că se întoarce. După ce a plecat, am observat că fotoliul era mișcat. Acolo țineam banii. Hoții știu unde să caute. Când am observat, am pus mâna pe telefon și am sunat la poliție.”

Poliţiştii sesizaţi au reuşit să o prindă pe hoaţă.

Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ: „Un echipaj de polițiști a surprins-o în flagrant pe femeie la scurt timp după comiterea furtului. Asupra ei, polițiștii au găsit suma de 9400 de euro, bani pe care i-ar fi sustras din locuința unui bărbat de 88 de ani.” Articolul continua dupa reclame …

loading...

Conform spuselor vecinilor, bătrânul ar fi vândut un teren și ținea banii în casă. Are doi copii, însă locuia singur și era vizitat tot mai rar de către aceştia.

Din primele cercetări, cel mai probabil, atacul s-a dat la pont. E un caz clasic de înșelăciune. Bătrânelul și-a recuperat banii, iar femeia este cercetată pentru furt, sub control judiciar.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro