O româncă şi soţul ei s-au întors în casa lor din Italia, doar că, un necunoscut se instalase comod în locuință

O româncă și soțul ei, un bărbat italian, au fost nevoiţi să petreacă ultimele luni în România, din cauza pandemiei de coronavirus. Acum s-au întors la casa lor din Mantova – Italia, numai că aceasta lor fusese ocupată de un bărbat necunoscut.

Conform celor de la rotalianul.com care citează ziarul local La Voce di Mantova, cei doi soți s-au întors zilele trecute în Italia și bărbatul italian a observat imediat că ușa de la pivnița casei era descuiată.

În momentul când a intrat în locuință, nu mică i-a fost mirarea să găsească un necunoscut care dormea pe un pat și care, luat prin surprindere de zgomotul făcut de proprietarul locuinței, a crezut că este vorba de un intrus și l-a lovit cu piciorul. După ce intrusul din casă a înțeles cu cine stă de vorbă, a luat-o la fugă fără să mai stea prea mult pe gânduri.

Cei doi soți au sunat imediat la 112 și polițiștii au făcut alături de ei o inspecție în interiorul locuinței, pentru a evalua pagubele sau eventuale obiecte furate. În casă totul era practic întors pe dos, iar diferite obiecte fusese deteriorate în mod intenționat de intrusul găsit în locuință și pe paviment erau împrăștiate mai multe haine, precum și o valiză și alte obiecte care nu le aparțineau celor doi soți.

Polițiștii au reușit în zilele următoare să-l identifice pe bărbatul care a pătruns în locuința femeii românce și a soțului ei, fiind vorba de un cetățean extracomunitar cunoscut deja de forțele de ordine. Acesta a intrat în atenția Biroului pentru Imigrări din localitate pentru o eventuală expulzare de pe teritoriul italian.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com