O familie din Rodna şi-a îngropat băieţelul de 5 ani. Tatăl era în Spania la muncă, iar vestea morții fiului său a căzut ca un trăsnet.

O familie din Rodna trece prin momente dramatice în această perioadă. În ziua de 3 iunie, băieţelul lor de doar 5 anişori a căzut cu bicicleta într-un pârâu care trece prin localitate, scriu cei de la observatornews.ro

Imediat au fost chemate echipajele de intervenţie, iar copilul a fost preluat de echipa mobilă SMURD şi transportat la terapie intensivă (UPU SMURD Bistrița), acesta fiind în stop cardiorespirator, inconștient şi cu hipotermie. În cursul acelei nopţi, micuţul s-a stins din viaţă pe patul de spital.

Organele competente au anunţat familia, doar că tatăl băiatului, Arsente Ioan Slăvoacă se afla la muncă în Spania, în zona Valencia, de mai mulți ani. Vestea morții fiului său a căzut ca un trăsnet.

„Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-a cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe. Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa”, scrie Arsente pe contul său de Facebook.

Tatăl îndurerat a încercat disperat să ajungă acasă, să-şi îngroape copilul, drama fiind cu atât mai mare cu cât familia Slăvoacă a mai pierdut un copil în vârstă de 3 ani. Acesta se temea că nu va putea ajunge la înmormântarea fiului său din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Articolul continua dupa reclame …

loading...

După mai multe apeluri făcute pe reţelele sociale, părintele a reușit să plece cu o mașină din Spania spre România, iar în cele din urmă a reuşit să fie alături de familia lui greu încercată de tragedia petrecută.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro