O tânără de 18 ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă într-o cabană, ucisă de iubitul gelos

Ieri s-a întâmplat o nenorocire greu de imaginat. Bianca Țicală o tânăra de numai 18 ani, mamă a doi copii, a fost omorâtă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, Maramureș. Aceasta a fost ademenită de criminal să se întâlnească cu el, pentru a-i da o felie de brânză, mâncare pentru copii, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Potrivit anchetatorilor, Bianca a fost omorâtă în condiții greu de imaginat, de un tânăr de 24 de ani, altul decât tatăl copiilor, cu care fata a avut o relație în trecut.

Bianca a avut o relaţie cu tânărul criminal şi a decis să se despartă de el, tocmai pentru că acesta o bătea mereu, fiind foarte gelos.

Ieri, tânăra mamă a doi copii a fost ademenită de criminal, la cabana părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus, după ce criminalul i-a spus că îi va da mâncare pentru copii, respectiv o felie de brânză.

În momentul în care cei doi s-au întâlnit la cabană, tânărul a început să o bată cu sălbăticie. Criminalul a descoperit că fata trăiește și a strangulat-o cu o sârmă, conform vasiledale.ro

loading...

După fapta comisă, criminalul a plecat în pădure, nu foarte departe de cabană, și a încercat să se spânzure. Acesta a fost salvat în ultimul timp și a ajuns la spital.

În această dimineață, tânărul de 24 de ani a fost externat și transferat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, acolo unde medicii urmează să îi facă o expertiză pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ atunci când a comis oribila crimă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro