INCREDIBIL! Pasagerii unui avion s-au îmbarcat sănătoși și au coborât infectați cu coronavirus

O întâmplare incredibilă s-a petrecut pe o rută de zbor spre Atena. Mai bine zis, 12 dintre cei 91 de pasageri ai unei aeronave Qatar Airlines care zbura din Doha spre Atena au fost testați pozitiv la debarcarea din avion, deși conform testului de la îmbarcare erau sănătoși, scriu cei de la stirileprotv.ro

Datorită acestui fapt, Grecia și-a suspendat zborurile din și spre Qatar, după ce pasagerii au fost confirmați cu coronavirus, conform Mirror.

„În urma acestor îmbolnăviri, zborurile din și spre Qatar vor fi suspendate până la data de 15 iunie”, a spus Agenția de Protecție Civilă din Grecia.

Reprezentanții Qatar Airways au spus că pasagerii erau sănătoși la îmbarcarea în avion, în Doha. Toți pasagerii au fost testați pentru coronavirus ca parte din procesul de check-in.

„Toți pasagerii au fost testați conform procedurilor și protocoalelor de sănătate și am considerat sigur să continuăm drumul”, au spus reprezentanții Qatar Airways. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Momentat nu se cunoaște naționalitatea pasagerilor infectați, iar compania aeriană a menționat că aceștia nu sunt din Qatar.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro