O femeie de 61 de ani a găsit în grădină un “dop de sticlă” auriu, pe care dorea să-l vândă. A rămas cu gura căscată când a aflat ce era …

O întâmplare hazlie s-a petrecut de curând în Anglia, atunci când în urma unei furtuni puternice, o femeie de 61 de ani a găsit in grădina ei un dop de sticlă. Bucuroasă de descoperirea făcută şi de faptul că “dopul de sticlă” nu era deloc zgâriat şi strălucea auriu în razele soarelui, s-a gândit să îl vândă ca să facă ceva bani de pe urma lui, scriu cei de la redactia.ro

Neştiind despre ce este vorba, femeia a postat imaginile pe rețeaua de socializare, cerând ajutorul unui expert din domeniul colecționarilor de sticlă. Prietenul ei virtual a realizat imediat la ce se foloseşte acel obiect şi i-a dat femeii răspunsul corect, numai că acesta nu era cel la care se aştepta.

Femeia a mai cerut şi ajutorul unei bune prietene, iar aceasta a postat următoare rugăminte: „Am o prietenă a surorii mele care a dat peste o bucată de sticlă solidă. Deoarece nu-și poate da seama ce este, a aplecat la mine și acum eu mă adresez vouă tuturor! Sper să primim măcar o idee despre ce ar putea fi. Tot ce îmi poate veni în minte este fie un capc de stică pentru un decantor, fie poate o piesă de șah. 11 cm înălțime, 4 cm diametru și 4,4 cm la bază. Nu are zgârieturi semnificative nicăieri și pare să aibă un strat auriu reflectorizant”, a scris femeia pe Facebook, potrivit Mirror.

După ce a făcut postarea publică, răspunsurile au început să vină imediat. Astfel, au fost câțiva care au comentat și au făcut în sfârșit lumină, pentru femeile care s-au străduit atât să înțeleagă ce este obiectul găsit. Cel mai blând dintre ele a fost „Da, este un dop, doar că nu pentru o sticlă…”
Așa au aflat că acel obiect era, de fapt, o jucărie sexuală.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul redactia.ro

loading...