Românca Cristina Toma este învinuită că și-a ucis soțul, liderul unei mari familii mafiote

Românca Cristina Toma, este acuzată că şi-a ucis soţul, pe Giuseppe Nirta, unul dintre liderii temutei organizaţii ‘Ndrangheta. Conform relatărilor din presa italiană, crima ar fi avut loc în Spania, scriu cei de la replicaonline.ro citând stiripesurse.ro

Încă de la primele cercetări, românca noastră a fost pusă sub acuzare, fiind învinuită de complicitate la omor. Cei care se ocupau de anchetă au încadrat astfel fapta, bazându-se pe relatările femeii.

Ce le-a declarat soţia îndoliată, anchetatorilor: într-una din zile, soţul ei Giuseppe Nirta, a fost aşteptat de un asasin în faţa casei şi împuşcat, după ce a coborât din maşină, iar ea a reuşit să scape de „ploaia de gloanţe” ascunzându-se în pădurea din apropiere.

Primul indiciu al procurorilor italieni a fost că povestea româncei nu ar fi tocmai adevarată, deoarece imediat după incident, Cristina Toma a sunat un prieten, nu poliţia, pentru a raporta omorul.

În acest caz, au fost arestaţi mai mulţi suspecţi, dar aceştia au fost eliberaţi pentru că nu existau probe care să-i incrimineze. Articolul continua dupa reclame …

În cele din urmă, anchetatorii i-au schimbat încadrarea româncei, de la complicitate la omor, la crima.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul replicaonline.ro