În urmă cu 12 ani, prezicătoarea Sylvia Browne a descris pandemia de coronavirus în cele mai mici detalii

Cu 12 ani în urmă, prezicatoarea Sylvia Browne a scris o carte unde a descris pandemia de coronavirus. Cel mai important lucru a fost acela că descrierea este uimitor de exactă, scriu cei de la kanald.ro

Predicţiile americancei Sylvia Browne, autointitulată medium şi prezicător, sunt de o asemenea acurateţe încât mulţi spun că au simţit fiori reci pe şira spinării în momentul când le-au citit.

Predictiile ei sunt:

“În 2020, o boală gravă, cu simptome asemănătoare pneumoniei, se va împrăștia pe tot globul. Va ataca plămânii și bronhiile și nu va răspunde la niciun tratament cunoscut.”, a scris Sylvia Browne în cartea ei, „Sfârșitul zilelor – Predicții și profeții legate de sfârșitul lumii”.

„Virusul va dispărea la fel de brusc cum a apărut, apoi va reapărea după zece ani, după care va dispărea complet.”, a mai scris femeia. Articolul continua dupa reclame …

De-a lungul timpului, americanca Sylvia Celeste Browne a fost invitată în mai multe emisiuni TV, unele cu adevărat celebre, ca cea a lui Larry King. Ba chiar a avut şi o emisiune proprie la un post de radio. Sylvia Browne a murit în 2013, însă volumul scris de ea a atras atenţia publicului şi a fost una dintre cele mai vândute cărţi ale acelei perioade.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kanald.ro