INCREDIBIL! Nostradamus a prezis pandemia de coronavirus. Iată ce scria medicul în urmă cu 500 de ani

Scrierile lui Nostradamus au fost mereu folosite de omenire ca punct de reper în descifrarea misterelor pentru dezastre, pandemii sau fenomene inexplicabile. Astfel, medicul cunoscut sub numele de Nostradamus a explicat în scrierile lui despre ceea ce se va întâmpla în anul „dublu” 2020, iar pandemia de coronavirus se pare că se regăseşte cu siguranţă, scriu cei de la kanald.ro

Cei care studiază în amănunt scrierile acestuia au găsit catrenul ce se potriveşte zilelor noastre. Dar iata ce a scris Nostradamus in catrenul atat de mediatizat in prezent.

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.

Care este profeția „anul dublu” a lui Nostradamus?

Nostradamus a scris în 1551: „Va exista un an jumătate-jumătate (2020) din care va apărea o regină (corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunericul nopții, într-o țară cu 7 dealuri (Italia) și va transforma amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge și a strica lumea. Va fi sfârșitul economiei mondiale așa cum o cunoașteți”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kanald.ro