Tragedie în Brăila – Doi poliţişti şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier, la Şuteşti

O tragedie greu de imaginat s-a întâmplat în localitatea Şuteşti din judeţul Brăila. Din primele cercetări, se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul unei autospeciale de poliție a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc, scriu cei de la observatornews.ro

Astfel, doi poliţişti din Brăila, de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca, din cadrul IPJ Brăila, au murit în urma accidentului rutier. Conform datelor de la faţa locului, imediat după incidentul nedorit, maşina a luat foc, iar corpurile celor doi poliţişti au fost găsite carbonizate. Din păcate, pentru aceştia nu s-a mai putut face nimic.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, informează poliţiştii.

Cei doi poliţişti care şi-au pierdut viaţa în accidentul de la Şuteşti, Brăila, sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Poliţista în vârstă de 21 de ani era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar poliţistul, în vârstă de 45 de ani, mai avea doar 1 an până la pensie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro